Vláčné perníčky
Máte rádi perníčky, ale nechce se vám čekat, až změknou? Máme pro vás recept na perníčky, které můžete konzumovat už v den upečení.
Máte rádi perníčky, ale nechce se vám čekat, až změknou? Máme pro vás recept na perníčky, které můžete konzumovat už v den upečení.
Dozrály vám chilli papričky? Můžete je sušit, pojídat čerstvé, ale také zavařit.
Veganství je čím dál populárnější. Veganská jídla jsou velmi zdravá, málokdo už však ví, že můžou být i chutná. Dokonce i tofu.
Veganství je čím dál populárnější. Veganská jídla jsou velmi zdravá, málokdo už však ví, že můžou být i chutná.
Vánoce jsou za dveřmi a s nimi i příprava tradičního bramborového salátu. Velmi často se stává, že neodhadneme množství brambor, které uvaříme a pár jich zbyde. Pokud si lámete hlavu, co s nimi, máme pro Vás 5 tipů.
Čím obohatit svůj jídelníček v zimním období? Vyzkoušejte červenou řepu - obsahuje řadu vitamínů a minerálů, zejména železa, draslíku, vitamínu C a E. Navíc se o této zelenině ví, že podporuje regeneraci a má pozitivní vliv na těhotenství.
Pod carpaccio řadíme vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova v souvislé vrstvě. My si dnes připravíme to nejzákladnější a nejznámější hovězí carpaccio. Příprava není vůbec složitá, budeme potřebovat hlavně kvalitní hovězí maso a ostrý nůž.
Klasika, která v chladných dnech zahřeje. Při přípravě tohoto pokrmu nám navíc zbyde silný slepičí vývar, který podle našich babiček pomáhá v boji proti "nemocem zimy".