RECEPTY


 

Máte rádi perníčky, ale nechce se vám čekat, až změknou? Máme pro vás recept na perníčky, které můžete konzumovat už v den upečení.

Veganství je čím dál populárnější. Veganská jídla jsou velmi zdravá, málokdo už však ví, že můžou být i chutná. Dokonce i tofu.

Veganství je čím dál populárnější. Veganská jídla jsou velmi zdravá, málokdo už však ví, že můžou být i chutná.

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi i příprava tradičního bramborového salátu. Velmi často se stává, že neodhadneme množství brambor, které uvaříme a pár jich zbyde. Pokud si lámete hlavu, co s nimi, máme pro Vás 5 tipů.

Čím obohatit svůj jídelníček v zimním období? Vyzkoušejte červenou řepu - obsahuje řadu vitamínů a minerálů, zejména železa, draslíku, vitamínu C a E. Navíc se o této zelenině ví, že podporuje regeneraci a má pozitivní vliv na těhotenství.

Pod carpaccio řadíme vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova v souvislé vrstvě. My si dnes připravíme to nejzákladnější a nejznámější hovězí carpaccio. Příprava není vůbec složitá, budeme potřebovat hlavně kvalitní hovězí maso a ostrý nůž.

Klasika, která v chladných dnech zahřeje. Při přípravě tohoto pokrmu nám navíc zbyde silný slepičí vývar, který podle našich babiček pomáhá v boji proti "nemocem zimy".